“JAG KÄNDE ETT STARKT BEHOV AV ATT AGERA!”

Vi ställde några frågor till Naomi Grossman som praktiserat på Teskedsorden under våren. I augusti börjar hon arbeta som projektassistent hos oss.

Varför valde du att göra din praktik hos oss på Teskedsorden?
Med den samhällsutveckling som vi befinner oss mitt i kände jag ett starkt behov att agera och använda de resurser jag har för att verka för ett mer tolerant och öppet samhälle. Teskedsordens uppdrag att främja mångfald och tolerans kändes mer akut än någonsin och jag ville bidra.

Vad har varit mest utvecklande under din praktik?
Jag har fått jättemycket förtroende och utvecklats inom en rad olika områden. Det har gett mig stor insikt i hur en ideell organisation fungerar och jag har lärt mig hur ideella projekt struktureras och utförs. En höjdpunkt under min praktik var också att jag fick chans att åka till Prag för att delta på UNITED:s konferens och diskutera strategier mot radikalisering och extremism.

Vad vill du tipsa praktiksökande studenter om?
Våga fråga och våga berätta om dina intressen. Då kommer du få ut mest av din praktikperiod. Var nyfiken och ge allt du har!

 

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates