Event

bild på panelsamtal där Teskedsorden presenterar Inte en främling. Här på bokreleasen på Stockholms Stadsbibliotek mars 2015

Teskedsorden finns ofta på plats på olika evenemang och är tillgängliga för att bidra med vår expertis och erfarenhet vid era samtal och seminarier. Det går även att anlita oss för workshops, föreläsningar och rådgivning. Läs mer här!

Kommande arrangemang:

Teskedsorden gästar Popkollo

I juli gästar Teskedsorden Popkollo, ett musikläger för tjejer och transpersoner mellan 12-16 år! Vi kommer hålla workshops om vår app mot rasism – Reality Check och prata normer, rasism och civilkurage.

Datum: 19 juli 2018
Plats: Popkollo på Tjörn, anmälan finns här

Teskedsorden + Stockholm Pride = Sant

För andra året i rad deltar Teskedsorden i Prideparaden i Stockholm! Paraden tågar genom centrala Stockholm, en färgglad manifestation av kärlek för mänskliga rättigheter. En demonstation för allas rätt att älska och vara den de vill. Vi går bakom Teskedsordens banderoll och manifesterar tolerans och mångfald!

Datum: 4 augusti 2018
Plats: Start vid Stadshuset kl.13.00. Återkommer om Teskedsordens turordning i tåget.

Den Globala Skolan, Seminarier

Teskedsorden föreläser och genomför workshop om mänskliga rättigheter och förebyggande arbete mot intolerans på flera av Den Globala Skolans seminarier för skolpersonal.

Läs mer om våra tidigare arrangemang här.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates