Engagera dig

Det finns många sätt för såväl privatpersoner som företag och organisationer att hjälpa oss i vårt arbete Tillsammans för mångfald och tolerans. Vi välkomnar er alla till Teskedsordens vänner. Vi skickar regelbundet ut brev via mejl, där vi berättar om vårt arbete och vad som är på gång.

BLI TESKEDSVÄN!

När det händer något intressant skickar vi ut ett nyhetsbrev per mejl till alla i Teskedsordens vänförening. Självfallet är det bara vi här på Teskedsorden som har tillgång till registret.

Anmäl dig till helt kostnadsfritt till vårt nyhetsbrev:

För- och efternamn

E-mail

 

  • Foto från Teskedsdagen februari 2014: Xlent Marc, Zinat Pirzadeh och Lars Leijonborg
  • Foto från Teskedsdagen februari 2014: Navid Modiri pratar om projektet Oss alla
  • Foto från Teskedsdagen februari 2014: elever från Dialogskolan i Stockholm
  • Foto från Teskedsdagen februari 2014

BLI VOLONTÄR!

Som vår omvärld har kommit att se ut kan ingenting vara viktigare än Teskedsordens målsättning och idoga arbete för att lämna över ett tolerantare samhälle till kommande generationer.

Karin, volontär

Volontärer lyssnar på föreläsning om globala målen

Vi behöver vara många som engagerar oss för att främja respekt människor emellan! Därför är vi väldigt glada att vi får hjälp från så många fantastiska volontärer!

Våra volontärer har varierande uppgifter som beror på intressen och tidigare erfarenheter. Det kan handla om att hjälpa till på evenemang, journalistiska uppdrag, administrativa uppgifter eller bara sprida våra budskap i sina kanaler. Berätta gärna vad du vill bidra med!

Maila oss på info@teskedsorden.se och berätta vad du vill bidra med! Vi tar kontakt med dig så snart som möjligt.

ENGAGERA DITT FÖRETAG!

Teskedsorden samarbetar gärna med företag, stiftelser och organisationer som delar våra värderingar och vill stödja oss i vårt arbete för mångfald och tolerans. Våra samarbeten ser ut på olika sätt och vi är öppna för olika typer av stöd, som pro bono-tjänster, kampanjer eller sponsring. Läs mer!

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates